200gr voita
½ dl makeutusjauhoa
5 munaa
1 rkl jauhoa tai mantelijauhoa
Ohje: Sulata suklaa esim: vesihauteessa ja sulata myös voi . Anna jäähtyä hetken ja lisää makeutusjauho seuraavaksi. Sitten vatkaa voimakkaasti kanamunat yksitellen sekaan.
Lopuksi lisää jauho.
Uuni 200 astetta ja noin 10-15 min.( lähemmäs 15 min oli mulla se paisto aika)
Kakku on keskeltä hieman "lyllyvä" mutta niin kuuluukin.
Anna jäähtyä ja lisää esim: kermavaahtoa annokseesi. Itse laitoin palan vanilijajätsikä joka sopi tosi hyvin myös.
Kakku oli ihan ensimmäinen jonka tein joten en ole ihan varma millainen sen pitäisi olla mutta hyvää oli ainakin! Ja tosi kostea koostumus.
Teen aivan varmasti toistekkin:)
Hyvältä näyttää.
VastaaPoistaja parasta ilman makeutusta/myrkkymakeutusta,
VastaaPoistaSe on kyllä totta:) Varsinkin kun valitsee hieman "vähemmän" vahvan suklaan.. 50-60% niin parasta tulee!
VastaaPoista