maanantai 23. toukokuuta 2011

Munakas (karppi)

Tässä taas yksi aamupala jossa munakas esittää pääosaa:)
Tämä ohje on  tälläinen:
2 munaa
loraus kuohukermaa
suolaa pippuria
fetajuustoa
tomaattia
Ohje: Kerma tekee munakkaasta ihanan pehmeän ja täyteläisen.
Paista voissa munakas. Lisää täytteet, pieniksi paloiteltu fetajuusto ja kuutioitu tomaatti. Anna ihan rauhassa hyytyä ja taita kaksinkerroin.
Hiemana vihreää vierelle ja kermakahvia iso kupillinen. Hyvää on!



Punaviini

Hyvä punaviini liharuokien kanssa on argentiinalainen Nieto.Varsinkin grilliruokien kanssa hyvää. Aika voimakas ja täyteläinen viini! Voin suositella:)
Hintakin on edullinen..alle 9e


Täytetyt herkkusienet

Aurajuustolla täytetyt herkkusienet.
Tarvitset niihin:
Suuria herkkusieniä
Aurajuustoa/ koskenlaskijajuustoa
Pekonia

OHJE: Poista sienistä kannat pois ja laita pala juustoa sisään. Kääri pekoniin.
Siinäpä se:) Ja sitten grilliin kunnes hieman ruskettuvat.
Kuvasssa olevat sienet tein uunipellillä koska en viitsinyt mennä ulos laittamaan grilliä päälle...
Uuni 200 astetta ja noin 15min.
Ovat todella hyviä ja oikein hyvää karppiruokaa myös:)