keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Karppipizzaa

Ohjeesta tulee uunipellillinen. Pohjaan tulee juustoa aika paljon, itse laitan mieluummin miedomman makuista juustoa pohjaan  esim: pizzajuustoraastetta tai edeamjuustoraastetta. Ei ole niin voimakas juuston maku näin tehden.

OHJE:
1 purkki rahkaa
150gr juustoraastetta
2 kanamunaa
4rkl vehnänlesettä
3rkl ruisjauhoa
1tl leivinjauhetta

Sekoita rahkan joukkoon juustoraaste, kanamunat ja kuivat aineet. Sekoita hyvin esim: puulastalla.
Laita uunipellille leivinpaperi ja kaada taikina siihen. Levitä taikina melkein koko pellin kokoiselle alueelle.
Paista uunin keskitasolla 10min 200 asteessa.
Ota uunista ja lisää täytteet..Laita ensin hieman tomaattipyreetä.
Esin. kinkkua, herkkusieniä, tonnikalaa, katkarapuja tai jauhelihaa. Juustoraastetta päälle.
Hyvin usein teen ihan vaan parilla täytteellä ja lisään mitä milloinkin kaapista löytyy.
Leikkaan paloiksi ja laitan pakkaseen. Kiva syödä esim: kahvin kanssa  tai evääksi töihin.
Meillä koko perhe syö tätä...