maanantai 18. huhtikuuta 2011

Parsakaali/Jauheliha paistos



Tänään tälläinen ruoka syntyi jääkaapin sisällöstä...
Eli laitoin teflonvuokaan nokareen voita pohjalle ja lisäsin pussillisen parsakaalia. Ihan pakkasesta suoraan.
Paistoin jauhelihaa 400gr ja maustoin ja lisäsin myös hieman tomaattimurskaa sekaan.
Kaadoin sen jauhelihan parsakaalin päälle Seuraavaksi laitoin juustoraastetta ja  myös hieman aurajuustoa muruina.
Sitten uuniin 200 asteeseen noin 20 min. (kiertoilmauuni)
Oikein hyvää raikkaan salaatin kanssa. Ja nopeasti valmista:) Mikä sopii hyvin työpäivän jälkeisiin kokkauksiin!

Täytekakku (omenamarmeladi täytteellä)

Pohjan tein valmiista kääretorttupohjista. 4 kerrosta ja kostutus spritella ja väliin omenamarmeladia ja kerma/rahkaa.
Päälle laitoin kerma/rahkaa..( 2,5dl flora vispiä ja 1 purkki rahkaa, vaniliinisokeria ja makeutusainetta hieman)
Päälle koristeeksi pääsiäisnamuja ja hieman sinistä "kiiltäviä nompparellejä"
Kakun tein taas viikonlopuksi kahvin kanssa:)
Hyvin teki kauppansa...Oikein hyvää pääsiästä kaikille!!