2,5 isoa paahtoleipä pakettia
Kostutus:
2-2,5dl lihalientä
Kinkkutäyte:
200gr sulatejuustoa
2dl kinkkukuutioita
1 iso sipuli silputtuna
noin: 0,5-1dl maitoa
Maksamakkaratäyte:
200gr maksamakkaraa
4rkl lihalientä
Aurajuustotäyte:
200gr sulatejuustoa
150gr aurajuustomurua
1dl maitoa
2rkl tomaattipyreetä
Kuorrutus:
2 rasiaa (170gr) tuorejuustoa
2dl majoneesia
Reunoille:
2,5dl persiljasilppua
1,5-2dl juustoraastetta
Koristelu:
Palvikinkkua
paprikakuutioita
tomaattilohkoja
kurkkusiivuja
persiljaa
Ohje: Varaa leivät, kostutusliemi ja täyteainekset valmiiksi.
Sekoita täytteet, jokainen omassa kulhossa. Vuoraa vuoka kelmulla:( itse laitoin uunivuokaan, jonkun verran pitää olla reunaa)
Leikkaa saksilla leipäviipaleista ruskeat reunat pois.
Kun olet saanut ensimmäisen leipäkerroksen valmiiksi, kostuta kevyesti lihaliemellä.
Levitä kinkkutäyte vuokaan leipäviipaleiden päälle. Ja jatka seuraavien leipäviipaleiden ja täytteiden kanssa samoin. Päällimmäinen kerros on leipäviipaleita.
Käännä kelmun reunat voileipäkakkupohjan suojaksi.
Anna maustua jääkaapissa muutamia tunteja taiu yön yli.
Kumoa pohja leivinpaperin päälle ja poista kelmu.
Vatkaa kuorrutuksen tuorejuusto ja majoneesi kuihkeaksi ja levitä se kakun pinnalle ja reunoille.
Viimeistele kakun reunat juustoraaste-persiljasekoituksella.
Koristele kakku kinkkuviipaleilla, tomaateilla, paprikakuutioilla ja kurkkusiivuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!