maanantai 14. maaliskuuta 2011

Jauheliha/kesäkurpitsa paistos (karppi)



Tein tämän soikeaan uunivuokaan jonka voitelin oliiviöljyllä.
Tarvitset tähän vuokaan..

400gr naudan jauhelihaa
2 pientä kesäkurpitsaa
2dl sipulia kuutioina
mausteita jauhelihan maustamiseen
1dl tomaattimurskaa
200gr juustoraastetta
valkosipulia muutama kynsi

Todella nopea ja hyvä ruoka!
Leikkaa kesäkurpitsa kahtia, ja viipaloi ne viipaleiksi ja laita vuuan pohjalle. Paista jauheliha ja mausta se mielesi mukaan mausteilla ja lisää hieman tomaattimurskaa.
Kaada jauhelihaa kesäkurpitsa viipaleiden päälle ja lisää hieman juustoraastetta.
Toista sama vielä kerran. Päälle laita runsaasti juustoraastetta.
Ja uuniin 200 astetta noin ½ tuntia.(käytin kiertoilmauunia)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!