keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tiikerikakku



 Helppo tiikerikakku ohje:

200 gr voita
3 dl sokeria
1 rkl vanilijasokeria
3 munaa
1 dl kermaa
5dl venhäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kaakaojauhetta

Ohje: Voitele ja jauhota kakkuvuoka.
Laita uuni  175 asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen vatkaten vaahdon joukkoon. Sekoita kuivat aineet sekaisin ja mittaa kerma.
Lisää kuivat aineet ja kerma vuorotellen seokseen. Jaa taikina kahteen osaan ja lisää toiseen kaakaojauhe ja sekoita hyvin.
Laita taikina jauhotettuun kakkuvuokaan: vaaleaa alimmaiseksi ja suklaista seuraavaksi ja  päälimmäiseksi taas vaaleaa.. voit myös laittaa toisinpäin.
Paista noin 50min-1 tunti. 175 asteessa.

Harmi etten huomannut ottaa valmiista kakusta kuvaa....mutta oikein hyvä perus kakku ohje tämä on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!