tiistai 1. helmikuuta 2011

Kanapasta



Ohje on aika suuri koska tämä maistuu vielä seuraavanakin päivänä hyvältä, jos jää!

Käytän usein pastoihin Fusilli pastaa
Laita vesi kiehuman ja lisää pasta kiehivaan veteen. Keitä noin 9-11min.
Yksi pussillinen on noin 500gr, keitän koko pussillisen.

800gr Kananfilettä suikaleina
1½ dl sipulia kuutioina
1 kanaliemikuutio
1 paprika suikaleina
1 purkki tomaattisosetta maustettuna basilikalla
1-2 purkkia smetanaa
Mustapippuria myllystä maun mukaan.

Ohje: Paista kananfileet ja lisää pannulle tomaattisose ja kanaliemikuutio. Sipulit ja paprikan suikaleet.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 min ja lisää smetana sen jälkeen.
Anna hautua vielä hetken.
Lisää kastikkeen sekaan keitetyt pastat. Myös mustapippuria ja mahdollisesti suolaa maun mukaan.
Ja sekoita hyvin. Ja nauti hyvän salaatin kanssa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!