maanantai 14. maaliskuuta 2011

Munakas (karppi)

Iltapalaksi  teen joskus tälläistä...

2 kanamunaa
loraus kermaa
pippuri sekoitusta
suolaa
kanttarellituorejuustoa ½ purkkia
paistettua jauhelihaa
kevätsipulia silputtuna
juustoraastetta

Ohje: Sekoita kanamunien rakenne ja lisää loraus kermaa ja mausteet. Lisää paistettu ja maustettu jauheliha ( noin 1dl)  Laita pannulle voita, ja kaada seos siihen. Anna hetken hyytyä ja lisää kanttarellituorejuusto päälle ja reilusti vielä juustoraastetta. Joskus sekoittelen kokonaan sekaisin kaikki enkä kuten munakaan...
Anna paistua kullan ruskeaksi ja kaada lautaselle.
Silppua kevätsipulia päälle. Ja salaattia hieman vielä. Aivan ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!