sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kermakakku


Teen usein kakkuni aina samalla ohjeella jonka olen todennut hyväksi.Tykkään leipoa kakkuja ja ilman mitään sen ihmeempiä juhlaa.

2dl kanamunia (noin 3-4 kpl)
2dl sokeria
2vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
noin 2 rkl kiehuvaa vettä

Ohje: Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet sekaisin ja lisää varovasti siivilän läpi vaahtoon. Lopuksi lisää kiehuva vesi joukkoon.
Vesi tekee hyvin kuohkea pohjasta.
Tämä taikina määrä on oikein hyvä noin: 25cm halkaisijaltaan olevaan kakkuvuokaan. Muista hyvin voidella ja korppujauhottaa vuoka..
Paista 175 asteessa noin 30-35min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!