Meillä poltin toimii marinolilla. Pataan kannattaa laittaa reilusti ruokaöljyä. Kannattaa kokeilla vaikka lihanpalalla sopivaa kuumuus astetta ennen kun alkaa fondaamaan. Liian kuuma öljy ei saa olla.
VIEREEN KANNATTAA OTTAA SAMMUTUSPEITE, ihan turvallisuuden vuoksi!
Meillä on tapana fondata aika ajoin. On ihanaa viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa ja valmistaa hyvää ruokaa!
Meillä kun fondataan niin yleensä valmistetaan naudan sisäfilettä ja kananfilettä.
Eli, lihaa kannattaa hankkia noin 300gr henkeä kohti. Tietenkin ruokailijasta riippuen=)
Erilaisia juustoja, mustapekkaa, aurajuustoa, pikkusiskoa ym..
Usein teemme rosollia, se sopii tosi hyvin.
Erilaisia salaatteja, punajuurisalaatti ja sienisalaatti tai muuta josta pitää.
Fondataan yleensä myös herkkusieniä.
Tietenkin tuoretta patonkia on hyvä olla ja tuorejuustoja. Paria erilaistsa ainakin.
Hedelmiä kannattaa hankkia koska niitä on kiva maistella välillä...
Juomana on punaviiniä ja valkoviiniä.
Myös raikas kivennäisvesi on hyvä.
Kannattaa myös laittaa pieniin astioihin grillausmaustetta ja kanamaustetta.
Meillä on myös suolaa ja mustapippuria pöydässä.
Ja usein pöydässä vietetään, tunteja=)
Näyttää ihanalta!
VastaaPoista