torstai 5. elokuuta 2010

Helppo juustoinen kesäkeitto





Kesäkeitto (n:2 litraa)

Perunoita noin 1 kilo
Porkkanoita noin 5kpl
Kukkakaalia keskikokoinen
Sipulia 2kpl
Herneitä n:3dl
Koskenlaskija sulatejuustoa noin: reilut puolet pakkaukseta
Persiljaa
Sipulinvarsia
Kasvisliemikuutio

Ohje:
Pese ja kuori vihannekset. Paloittele sopivan kokoisiksi paloiksi ja lisää kiehuvaan veteen jossa on kasvisliemikuutio.
Lisää lopuksi koskenlaskija juusto. Ja lisää valmiiseen keittoon silputtuja sipulin varsia ja runsaasti persiljaa.
Suolaa voi lisätä jos tuntuu että tarvitsee.
Itse ostin kaikki vihannekset torilta ja luomuna.
Keitto oli todella hyvää, voin suositella!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!