maanantai 9. elokuuta 2010

Suppilovahverokastike ja uuniperuna


1L Suppilovahveroita
1Suuri Sipuli
3dl Kuohukermaa
2tl Suolaa
Ripaus Valkopippuria

Ohje: Paista sieniä pannulla kunnes vesi haistuu sienistä.
Lisää voita ja hienonnettua sipulia(voi hyvin laittaa enemmänkin kuin ohjeessa on)
Lisää kerma ja mausteet, anna hautua ainakin 10 min.
Tarjoile esim: uuniperunan täytteenä
Uuniperunaksi kannattaa valita Rosamunda merkkistä. Pese hyvin ja tee pieni viilto perunan päälle. Laita uuni vuokaan karkeaa merisuolaa ja perunat sen päälle.
Laita uuniin 175 asteeseen noin tunniksi.
Tarjoile suppilovahverokastikkeen kanssa peruna ja paahdettua ruisleipää.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!